O nama

PS Electric ltd. buildingPS Elektrik nudi usluge inženjeringa i vrši kompletno servisiranje - projektiranje, izradu, nabavu, ugradnju i puštanje u pogon objekata, linija i postrojenja. Društvo projektira i proizvodi električne ormare niskog napona, kompletne razvodne uređaje 24 kV, betonske kompletne trafostanice.

PS Elektrik certificirano je prema standardima ISO 9001:2008; ISO 14001:2004 i BS OHSAS 18001:2007 od SGS s opsegom sertificiranja: "Projektiraanje, proizvodnja, nabava i servisiranje kompletnih trafostanica i kompletnih komutacijskih uređaja (el. tabli)".

Tvrtka posjeduje i Potvrdu građevinske komore Bugarske kojom se potvrđuje da je upisana u Središnji stručni registar građevinara za izvođenje građevina sa sljedećim opsegom:

- Treća skupina – građevine energetske infrastrukture;

- Građevine od prve do treće kategorije;

Stranke s kojima radimo su društva u proizvodnji energije, prijenosu i distribuciji struje, tvrtke s poslovanjem u elektrougradnji, građevinarstvu i trgovini. Važne stranke su inozemni ulagači i glavni izvođači strukturnih objekata, bugarski ulagači malog i srednjeg biznisa, privredna društva i javne udruge.

PS Elektrik ostvaruje prodaju preko središnje proizvodne baze u mjestu Šumenu i reprezentativnog ureda u Sofiji.