Produktet

Gjeneratorë me naftë


Gjeneratorët me naftë përdoren si burime energjie elektrike në rast avarie në regjim gatishmërie, n.q.s. rrjeti elektrik i ushqimit shkëputet, dhe gjithashtu si burime energjie të përhershme aty ku energjia elektrike mungon ose ka kapacitet të kufizuar. 


  • Gjeneratorë me naftë Gjeneratorë me naftë PS Electric LTD është distributor i gjeneratorëve me naftë dhe ne mund t`ju ofrojmë si konsultime teknike, ashtu dhe çmime të konkurrueshme për këto produkte. Me rëndësi të dorës... Shiko me shume