KTKB deri 4х1000 kVA

KTKB deri 4х1000 kVA
Karakteristikat e produktit:
Ambiente për 4 transformatorë deri 1000 kVA
ISH-TM – mundësi për montim të moduleve ISHK - deri 17 module me gjerësi 375 mm.
ISH-TU – ndërprerës kryesor automatik 1600 А me mbrojtje të rregullueshme
Terminale - deri 10 copë në çdo kuadër – me ndarës vertikalë dhe siguresa 400А
Përmasat gabarite të produktit:

Gjatësia: 12 400 mm,Gjerësia:  2 600 mm,Lartësia:   2 590 mm

Produkte të tjera

  • KTKB deri 4х1000 kVA KTKB deri 4х1000 kVA Karakteristikat e produktit: Ambiente për 4 transformatorë deri 1000 kVA ISH-TM – mundësi për montim të moduleve ISHK - deri 17 module me gjerësi 375 mm. ISH-TU –... Detaje
  • KTKB deri 4х1000 kVA KTKB deri 4х1000 kVA Karakteristikat e produktit: Ambiente për 4 transformatorë deri 1000 kVA ISH-TM – mundësi për montim të moduleve ISHK - deri 17 module me gjerësi 375 mm. ISH-TU –... Detaje
  • KTKB deri 4х1000 kVA KTKB deri 4х1000 kVA Karakteristikat e produktit: Ambiente për 4 transformatorë deri 1000 kVA ISH-TM – mundësi për montim të moduleve ISHK - deri 17 module me gjerësi 375 mm. ISH-TU –... Detaje