Pišite nam na spletu

Emri: *
Mbiemri: *
Kompani:
Telefon:
E-mail: *

Mesazh: *

Shkruani kodin: *
CAPTCHA Image
Dërgoj Fshij
Polja označena zvjezdicom su obavezna

PËR KONTAKTE

RAJONI I BULLGARISË VERIORE:
+359 884 77 80 77
RAJONI I BULLGARISË JUGORE:
+359 886 99 50 40

ZYRA NË SOFJE:
Adresa: Sofje, blv. "Vitosha" 129
Telefoni: +359 2 952 24 05
GSM: +359 887 80 70 51
Shiko në Google Maps

ZYRA NË BUKURESHT, RUMANI:
ZYRA QENDRORE:
Adresa: Shumen, blv. "Madara" 12, Bulgaria
GSMcentrali:" +359 888 99 06 99
Centrali fiks: +359 54 87 44 99
FAX: +359 54 87 45 00
E-mail: office@pselectric.bg
Shiko në Google Maps
Qendra e shërbimeve të servisit:
GSM:+359 882 99 05 99

E-mail: bmarinov@pselectric.bg

Nëse nuk merrni përgjigje, dërgoni një njoftim në adresën tonë të E-mail-it. Do të merrni përgjigje brenda 48 orëve.

Drejtori i sektorit tregtar: +359 54 87 44 51
GSM: +359 886 99 50 40

Sektori i logjistikës: +359 54 87 44 85
GSM: +359 889 43 78 15

Sektori i furnizimeve: +359 54 87 44 56
+359 54 87 44 93
GSM: +359 886 33 07 33
GSM: +359 886 30 70 70

Sektori i shitjeve: +359 54 87 44 59
+359 54 87 44 51
GSM: +359 888 99 05 99

Sektori i kontrollit të cilësisë:
Phone: +359 54 87 44 87
GSM: +359 882 99 05 99
E-mail: qms@pselectric.bg
E-mail: nnikolov@pselectric.bg

Drejtuesi i sektorit teknik dhe të projektimit:
Phone: +359 54 87 44 95
GSM: +359 886 30 07 30

Sektori teknik dhe i projektimit:
Phone: +359 54 87 44 88
Phone: +359 54 87 44 94
GSM: +359 886 30 07 30

DYQANI ELSYSTEM:
Tregtim me shumicë dhe pakicë i materialeve elektrike, kabllove, aparaturës, etj.

Address: 12, Madara blvd, Shumen, Bulgaria
Phone: +359 54 87 45 10
FAX: +359 54 87 45 11
GSM: +359 889 71 33 58
GSM: +359 888 24 56 96
E-mail: dkamburov@elsystem.bg
E-mail: vkirova@elsystem.bg