Lajme

  • 30.04.2015 „PS Electric“ LTD ka iniciuar një takim pune midis partnerëve të vet dhe fabrikës së  ndarësave të „MERSEN“ në Hungari. Qëllimi i takimit ishte optimizimi i gamës së produkteve të „MERSEN“ të cilën „PS Electric“ LTD e ofron në tregun bullgar. Shiko me shume
  • 15.04.2015 stafi i „PS Electric“ LTD, së bashku me partnerët e vetë ka vizituar uzinat e prodhuesit të ndarësave „MERSEN“ në çeki. „PS ELECTRIC“ LTD është përfaqësues i autorizuar i „MERSEN“ për bullgarinë. Shiko me shume
  • 10.04.2015  Në fillim të muajit mars 2015 „PS Electric“ LTD organizoi një Team Building me klientët e vet në vendin e hokejit dhe birrës – Çeki.    Shiko me shume
  • 09.06.2014 ·         "PS Electric” LTD sjell në vëmendjen tuaj sistemin më të ri të gjigandit gjerman   Shiko me shume
  • 15.05.2014 "PS Electric" LTD, Ju fton të vizitoni stendën e firmës tonë nga 11.06.2014 deri 12.06.2014 në Panairin Ndërkombëtar Tregtar për energji të rinovueshme dhe efiçencë energjetike   - RENEXPO ® Western Balkans Serbia, i cili do të zhvillohet në Qendrën Sava... Shiko me shume