Vijesti

PAVEL i SINOVI elektrik KROČIO JE UVJERLJIVO NA MAKEDONSKO TRŽIŠTE

Poslije uspostavljanja ugovornih poslovnih odnosa na rumunjskom tržištu, početkom 2012. godine PAVEL i SINOVI elektrik potpisala je i prvi ugovor o nabavi MBTS 1х800 i MBTS 1х1250 Makedoniji.

S ponosom možemo izjaviti da smo najveća tvrtka u Bugarskoj za proizvodnju trafostanica i hrabro kročimo ne samo na bugarsko tržište, već i na inozemna tržišta. Našim sudjelovanjem na međunarodnim forumima populariziramo visoku stručnost i kakvoću naših proizvoda što je ocijenjeno dodjelom dvije zlatne medalje sa Međunarodnog sajma u Plovdivu”, komentira na službenom sastanku o potpisivanju ugovora s EVN Makedonija komercijalni direktor Ivajlo Georgijev.

U 2011. godini tvrtka je otvorila potpuno novi proizvodni pogon usuglašen s najsuvremenijim trendovima u industriji. Uvedeni su novi DNC strojevi. Stvoreno je virtualno okruženje za modeliranje proizvoda. Izdvojen je laboratorij opremljen visoko sofisticiranim priborom za ispitivanje.

Poslije otvaranja novih proizvodnih kapaciteta najveći izazov bila je kompatibilnost pojedinih segmenata i optimalno opterećenje proizvodnog potencijala”, iznio je upravitelj Božidar Marinov za časopis ENERGIJA.